Články a videa v sekci Testování, Recenze

První dojmy z hubnoucího prádla Revolution Slim - Hotmoda.cz

access_time10. červen 2020remove_red_eye1058chat_bubble_outline0

Je tady druhá část testování hubnoucího prádla Revolution Slim, které slibuje úbytek celulitidy, zlepšení stavu pokožky, její vyhlazení a rychlejší spalování tuků. Testuji konkrétně hubnoucí kalhotky s vysokým pasem. Prádlo už mám na sobě potřetí, takže se s vámi můžu podělit o první ..

Řasenka s revolučním kartáčkem Avon Mega Effects Mascara - Hotmoda.cz

access_time10. červen 2020remove_red_eye491chat_bubble_outline0

Slovní spojení revoluční kartáček připisují kosmetické firmy téměř každé nové řasence. Nová řasenka od Avonu Mega Effects Mascara si však toto označení opravdu zaslouží. Narozdíl od běžných řasenek má kartáček naprosto odlišný. Připomíná trochu štětec, což je opravdu mezi ..

Kérastase CRISTALLISTE Bain Cristal maska pro péči a ochranu mladistvých vlasů recenze - Hotmoda.cz

access_time31. květen 2020remove_red_eye266chat_bubble_outline0

Kérastase je značka pod záštitou společnosti L’Oreál. Vznikla v rice 1964 ve Francii. Otcem značky je Francois Dalle, ten chtěl aby jeho dítě bylo unikátní, luxusní, moderní a zaměřoval se na pokročilejší průzkumy v laboratořích. Nejdříve se Kérastase soustřeďovalo do Evropy, později do ..

GARNIER Skin Naturals Pure SKI pur 3v1

access_time24. květen 2020remove_red_eye218chat_bubble_outline0

Značka Garnier spatřila světlo světa v roce 1904 ve francouzském Blois a jejím otcem je chemik Alfred Amour Garnier. Prvním produktem bylo tonikum na mytí vlasů, které vzniklo na přírodní bázi. V roce 1936 Laboratories Garnier představily také první pokusy o výrobky proti slunci. V 60. letech také ..

Jak odstranit gelové laky ještě rychleji? Tutorial k podkladovému laku Orly Easy-Off Basecoat.

access_time24. květen 2020remove_red_eye322chat_bubble_outline0

Video tutorial k odstranění gelových laků Orly představuje Podkladový lak Easy-Off s vitamíny nehtové kosmetiky Orly.

Gel lak EBD - UV gel polish recenze

access_time24. květen 2020remove_red_eye342chat_bubble_outline0

Gel lak je lak a gel v jednom. Gel lak se aplikuje na přírodní nehet a jeho výdrž bývá zhruba 14 dní. Výhodou je praktické balení v malých lahvičkách po 15 ml., které se na první pohled neliší od běžných laků. Konzistencí je ale gel lak hustší. Pro aplikaci je třeba mít běžnou UV lampu, ..

Další ze série testů rtěnek

access_time14. květen 2020remove_red_eye166chat_bubble_outline0

Zde se můžete podívat na další video ze seérie testů rtěnek.

Test odstínů Superstay Matte Ink

access_time14. květen 2020remove_red_eye128chat_bubble_outline0

Podívejte se na test první rtěnky Superstay Matte Ink. Výsledky Vás možná překvapí.

Jak používat kokosový olej?

access_time14. květen 2020remove_red_eye149chat_bubble_outline0

Kokosový olej se získává z družiny kokosových ořechů rostoucích na palmě kokosové. Obsahuje velké množství prospěšných látek. Pomáhá i v péči o pokožku a vlasy a je také skvělým výživovým doplňkem. Zjistili jsme, jak ho správně používat. Pozor, hrozí, že po přečtení článku si ho ..